Önismereti workshop pedagógusoknak

Home / Hírek / Önismereti workshop pedagógusoknak

„A középszerű tanár magyaráz. A jó tanár indokol. A kiváló tanár demonstrál. A nagyszerű tanár inspirál.” 
(William Arthur Ward)

A szentendrei Móricz Zsigmond Gimnázium pedagógusainak tartott Önismereti workshopot Szy Katalin felnőtt klinikai szakpszichológus, író, a Civilút Mindenki programjának szakmai támogatója, aki maga is pedagógusként kezdte pályáját. Előadásában beszélt a kiégés mentális és fizikai tüneteiről, a szenvedélyről, hivatástudatról. 

Egy gyermek sorsa az őt tanító pedagógus lelki egészségének van kitéve, ezért is kiemelten fontos, hogy a tanítók, tanárok és nevelők is foglalkozzanak önismerettel. Ebben az Önismereti munkafüzetünk is segíti őket, amelyet ajándékba adtunk a tanári kar minden tagjának. Az interaktív workshop végén Szy Katalin egy meglepetéssel is készült a hallgatóságnak: egy játékos feladattal minden résztvevő névre szóló önismereti útravalót kapott. 

A játékban bárki részt vehet. Légy kreatív, írj, rajzolj, színezz és ha elég bátor vagy, mutasd meg másoknak is! Írj nekünk az info@mindenki.eu email címre és igényeld tőlünk az ingyenes kiadványt, melyet Szy Katalin felnőtt klinikai szakpszichológus írt és Igor Lazin grafikusművész illusztrált.

Ha többet szeretnél tudni kövesd az @anximeter Instagram oldalunkat is.

Amennyiben  Ön magára ismer, vagy hasonló problémával küzd, kérjük forduljon szakemberhez segítségért!

Ha weboldalunk témáit a továbbiakban is szívesen olvasná, kérjük kövesse Támogatóként is oldalunkat.
Itt jelentkezhet:
 https://mindenki.eu/tamogatoi-kor/

Köszönjük! Beszéljünk róla, vigyük hírül közösen!