Könyvajánló / A munka élvezetének titka

Home / Ajánló / Könyvajánló / A munka élvezetének titka

Heti témánk a munka-magánélet egyensúlyának kérdése. Jó vagy rossz a munkahely, a légkör, hogyan hat a családi háttér a munkára, és hogyan hat a munkahelyi élet a magánszféránkra? Csupa izgalmas kérdés, melyre persze nincs tökéletes válasz, de van sok-sok felvetés, érdekes tanulmány, kutatás, cikk és persze a saját tapasztalat.

Fentiekkel kapcsolatban eheti könyvajánlónk
Ilona Bürgel A munka élvezetének titka – A tevékenység adta siker és életöröm
című könyve.


“Hogy újra tudjunk örülni a hétfő reggelnek. Mi köze a jó közérzetnek a munkához? Életünk nagyobb részében dolgozunk, és leginkább a stressz, a nyomás és a terhes kötelességek jutnak eszünkbe, ha a munkára gondolunk. Megéri életünk nagyobb részében rosszul éreznünk magunkat? Nem, sőt, ez még a munkáltatónknak sem kifizetődő. Hiszen tudományos bizonyítást nyert, hogy éppolyan jól vagy rosszul dolgozunk, ahogyan érezzük magunkat. Ilona Bürgel megmutatja, hogyan tudjuk visszahozni szakmai hétköznapjainkba az életörömöt, a boldog pillanatokat és az élvezetet csokoládéval és anélkül.
Üdvözöljük a munka napos oldalán! Stresszes, kimerült, lehangolt vagy lendületüket vesztett alkalmazottaknak, vezetőknek és vállalkozóknak, valamint mindazoknak, akik nem szeretnének erre a sorsra jutni.” – írja a fülszöveg.

Nos, csak olvasás után derülhet ki, hogy valóban sorsfordító-e.